Thom Artway – Dream Your Life Away

Written by on 19 Νοεμβρίου, 2020

Thom Artway – Dream Your Life Away 

Το νέο παλτό για τον Τσέχο τραγουδιστή Thom Artway κόπηκε από τον Βρετανό παραγωγό Eddie Stevens

Ο Thom Artway συνεργάστηκε με τον Βρετανό παραγωγό Eddie Stevens και μαζί ηχογράφησαν το single Dream Your Life Away. Η σύνθεση του Indiepop υπερβαίνει το τρέχον έργο του Thom Artway. Ο Eddie Stevens εξωραΐζει την πιασάρικη μελωδία με έναν ειρωνικό στίχο για την τρέχουσα επιδίωξη της επιτυχίας με μια παραγωγή με τυπικά αγγλικό ήχο. Το single κυκλοφόρησε στις 6 Νοεμβρίου.

Το τραγούδι Dream Your Life Away, το οποίο διαφέρει σημαντικά από τα προηγούμενα τραγούδια του Thom Artway, είναι αποτέλεσμα διεθνούς συνεργασίας και δείχνει μεγάλη συνεισφορά από τον Βρετανό παραγωγό και μουσικό Eddie Stevensen, ο οποίος έγινε διάσημος για το έργο του για την ηλεκτρονική μπάντα Moloko. «Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, ώστε να μην πιάσουμε τα κομμάτια που οδηγήσαμε. Ο στόχος ήταν να συνδυάσει την προοδευτική του προσέγγιση, τη μουσικότητα και τη συγγραφή τραγουδιών μου. Απλώς δοκιμάστε το διαφορετικά », εξηγεί ο Thom Artway. Αυτό είναι το τρίτο διαφορετικό κομμάτι από το τελευταίο άλμπουμ Όλα που ξέρω. Πρώτα ήταν ένα αφιέρωμα στον Karel Kryl και ένα εξώφυλλο του τραγουδιού Anděl, φέτος στα τέλη του καλοκαιριού ήταν μια ρομαντική μπαλάντα Caroline και τώρα η διεθνής Dream Your Life Away. “Για πρώτη φορά, σταματήσαμε πραγματικά τις προκαταλήψεις μας εναντίον του demo και το είχε κανονίσει και ο Eddie. Είχε ένα σαφές όραμα. Στην ηχογράφηση, θα ακούσετε διαδικασίες, ήχους που δεν θα σκεφτόμασταν ποτέ να χρησιμοποιήσουμε. Είναι πιθανό οι ακροατές μου σε ένα τέτοιο παλτό να μην με γνωρίζουν καθόλου. Ή το αντίστροφο! “Γέλια Thom. Η ηχογράφηση πραγματοποιήθηκε στο νέο σλοβακικό στούντιο Birdland και στο Λονδίνο.

Οι ίδιοι οι στίχοι ενός τραγουδιού για την επιφανειακότητα της σύγχρονης ζωής θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σκέψη, αλλά ο παιχνιδιάρικος ρυθμός και η ζωντανή μελωδία προσελκύουν να χορέψουν με ευκολία. “Το τραγούδι είναι για συνεχή βιασύνη, κυνηγώντας την επιτυχία, τη δουλειά, την ασφάλεια”, εξηγεί ο νεαρός μουσικός. “Είναι επίσης για την τρέχουσα ώρα, για διάφορες επιφανειακές και πράγματα που μας έρχονται ηλίθια. Ως αποτέλεσμα, δεν είναι μόνο η διάθεση της μουσικής να δημιουργήσει ένα χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων και να δείξει την υπερβολή των στίχων. “

Λίγα λόγια για τον Thom Artway :
Ο τραγουδοποιός Thom Artway – πραγματικό όνομα Tomáš Maček – καθιερώθηκε με το τραγούδι I Have No Inspiration. Το πρώτο άλμπουμ του Hedgehog του κέρδισε δύο Angel Awards 2016 (Singer of the Year and Discovery of the Year). Στο δεύτερο άλμπουμ με τίτλο All I Know (2018, Warner Music), για το οποίο ο Thom ήταν υποψήφιος για το Angel Award 2018 στην κατηγορία Solo Performer, εμφανίζονται περισσότερες ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές κιθάρες σε σύγκριση με το πρώτο άλμπουμ. Το 2018, ο Thom έκανε τα βίντεο κλιπ Όλα όσα ξέρω και κοιμάμαι δίπλα σου στο YouTube Space Studio στο Λονδίνο, όπου επισκέφτηκε χάρη στη νίκη του έργου Czech Fresh. Οι πρεμιέρες των βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στα βρετανικά μέσα, όπως το θρυλικό αγγλικό περιοδικό Clash. Επιπλέον, η Thom δραστηριοποιείται όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό: στο θρυλικό φεστιβάλ Sziget στην Ουγγαρία, στα φεστιβάλ του Eurosonic Noorderslag στις Κάτω Χώρες, στο The Alternative Great Escape στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Spring Break στην Πολωνία, στο MaMA στη Γαλλία και σε πολλές άλλες χώρες. Το 2018 και το 2019 ολοκλήρωσε μια περιοδεία στην Αγγλία και τη Σκωτία.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Καλή σας ακρόαση !Current track

Title

Artist