Λευτέρης Ε.Πετράς

Λευτέρης Ε.Πετράς Παράγωγος

Με το μοναδικό Hot Mix Δευτέρα 01 : 00 – 03 : 00

Ξεκίνησα να μιξάρω επαγγελματικά το 1996 στην “Μέλισσα” του Πειραιά στην χρυσή εποχή των Ελληνάδικων. Πέρασαν πολλα μαγαζιά απο τότε Asylum , Tetrapolis , La Marogia , Sports Club , Sex Club , Prime Club , Δεκάδραχμο , Sallimar , Bikini , Mecca , Camorra , Ola Ελληνικά , Jardin Club Athens , Ακρωτήρι και πολλά άλλα. Γυρίζω καλοκαίρια και χειμώνες σε επαρχία και εξωτερικό παίζοντας τις μουσικές μου στα μαγαζιά που συνεργάζομαι.
Έκανα warm up sets απο τον Νίκο Οικονομόπουλο , Ελένη Φουρέιρα , Γιώργο Σαμπάνη , Νινο , Χρήστο Χολίδη , Στέλιο Ρόκκο , Boys and Noise μέχρι τους Bob Sinclar και David Morales.
Ραδιοφωνικά ξεκίνησα απο το playlist του Sfera 102.2 έπειτα ανέλαβα το playlist του Derti 98.6 και έφτασα να εκφωνώ τις ειδήσεις του Derti αλλα και να γίνω παραγωγός της εκπομπής Derti Live που παρέμεινε για πάνω απο 1 χρόνο στο νο2 των μετρήσεων της Bari Focus στην συγκεκριμένη ζώνη. Τον τελευταίο χρόνο ξεκίνησα το Dj Petras Hot Mix που παίζεται σε 35 σταθμούς στην Ελλαδα την Αγγλία και την Γερμανία.
Δισκογραφικά έχω γράψει στίχους στο “2017 Σ αγαπώ” της Ελένης Φουρέιρα και στίχους και μουσική στο “παίξε μπάλα” των Vegas. Επίσης έχω κάνει ρεμίξ σε μεγάλες επιτυχίες των Βανδή , Κοκκίνου , Καρρά , Μακρόπουλο , Νίνο , Νταντά , Χριστοφόρου , Vegas και πολλών άλλων. Εχω συνεργαστεί με την Siganos Music την Spicy την ΕΜΙ και την Sonar Music.
Το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφόρησε η 1η μου συλλογή με 10 ρεμίξ “Spicy Αλλιώς απο την Spicy και το καλοκαίρι του 2019 κυκλοφόρησε η δεύτερη με τον ίδιο τίτλο. Απο το καλοκαίρι του 2018 ανέλαβα το club promo της Sonar Music, τα Χριστούγεννα του 2019 Ξεκίνησα το δικό μου Studio μαζί με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες το “Headroom Studio” στο Περιστέρι.
Τον Φλεβάρη του 2020 βραβεύτηκα απο την Sonar Music για την προσφορά μου στο 2πλα πλατινένιο δίσκο του Βασίλη Δήμα “Ραγίζει η καρδιά μου”.
Demo : https://www.mixcloud.com/lefteris-petras/dj-petras-hot-mix-vol224/
Καλώς ήλθες Terry !
Dj Terry Petras fan Page Λευτέρης Ε. Πετράς MixAvenue MagazineCurrent track

Title

Artist